Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ 

Ottimista Oy / Astro Bar Productions 

(Y-tunnus: 0948663-3) Hirveläntie 2 31400 Somero

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Timo Laurento Puhelin +358 (0)40 5020331

Sähköposti timo.laurento@ottimista.fi

REKISTERIN NIMI

Ottimista Oy / Astro Bar Productions asiakasrekisteri.

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Ottimista Oy / Astro Bar Productions asiakkaaksi .

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Ottimista Oy / Astro Bar Productions asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden lähetysten seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Ottimista Oy / Astro Bar productions toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Ottimista Oy / Astro Bar Productions omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Ottimista Oy / Astro Bar Productions saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Ottimista Oy / Astro Bar Productions asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta

Ottimista Oy / Astro Bar Productions oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Ottimista Oy / Astro Bar Productions sähköpostitse info@ottimista.fi tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja: • Henkilön etu- ja sukunimi • Sähköpostiosoite • Postiosoite • Puhelinnumero • Tiedot käsitellyistä tilauksista • Tilausten Postin seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Ottimista Oy / Astro Bar Productions ulkopuolelle. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Ottimista Oy /Astro Bar Productions tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Ottimista Oy / Astro Bar Productions sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Ottimista Oy / Astro Bar Productions salasanasuojatulla palvelimella

© Astro Bar Productions 2017